1
/
z
1
IPM (Izopropylmyristát)
IPM (Izopropylmyristát)
IPM je ľahká, bezfarebná zložka s olejovitou konzistenciou, široko používaná ako nosič v kozmetických formuláciách a voňavých kompozíciách. Vyznačuje sa dobrou roztierateľnosťou a schopnosťou zlepšovať aplikačné vlastnosti zmesí. Je prakticky bez zápachu, takže podstatne neovplyvňuje aromatický profil kompozície. IPM sa osvedčuje aj v ošetrujúcich produktoch, ktorým dodáva hodvábny pocit a pomáha znižovať pocit ťažoby, ktorý zanechávajú niektoré olejové zložky.
Bez zápachu
CAS: 110-27-0
Dokumenty
Normálna cena
39,00 PLN
Normálna cena
Cena po zľave
39,00 PLN
Jednotková cena
390,00 zł/kg
Vrátane daní.
Doprava sa vypočíta pri platbe.
Množstvo
Nepodarilo sa načítať dostupnosť na vyzdvihnutie
Zdieľať

Customers are saying
4.98 ★ (59)
Verified