Pomiń, aby przejść do informacji o produkcie
1 z 1

IPM (Isopropyl Myristate)

IPM (Isopropyl Myristate)

IPM to lekki, bezbarwny składnik o oleistej konsystencji, szeroko stosowany jako nośnik w formulacjach kosmetycznych i kompozycjach zapachowych. Charakteryzuje się dobrą rozprowadzalnością oraz zdolnością do poprawiania właściwości aplikacyjnych mieszanin. Jest praktycznie bezwonny, dzięki czemu nie wpływa istotnie na profil aromatyczny kompozycji. IPM sprawdza się również w produktach pielęgnacyjnych, którym nadaje jedwabiste odczucie i pomaga ograniczyć wrażenie ciężkości pozostawiane przez niektóre składniki olejowe.

Bezwonny

CAS: 110-27-0

Dokumenty

Cena regularna 39,00 PLN
Cena regularna Cena promocyjna 39,00 PLN
Cena jednostkowa 390,00 zł/kg
W promocji Wyprzedane
Z wliczonymi podatkami. Koszt wysyłki obliczony przy realizacji zakupu.
Size
Ilość
Pokaż kompletne dane