1
/
з
1
IPM (Ізопропілміристат)
IPM (Ізопропілміристат)
IPM - легкий безбарвний інгредієнт олійної консистенції, який широко застосовують як носій у косметичних формулах і ароматичних композиціях. Він добре розподіляється і покращує нанесення сумішей. Практично не має запаху, тому суттєво не впливає на ароматичний профіль композиції. IPM також добре підходить для доглядових засобів, надаючи їм шовковистого відчуття та допомагаючи зменшити відчуття важкості, яке залишають деякі олійні інгредієнти.
Без запаху
CAS: 110-27-0
Документи
Звичайна ціна
39,00 PLN
Звичайна ціна
Акційна ціна
39,00 PLN
Ціна за одиницю
390,00 zł/kg
Податки включено.
Доставку буде розраховано під час оформлення замовлення.
Кількість
Не вдалося завантажити дані про самовивіз
Поділитися

Customers are saying
4.98 ★ (59)
Verified